|   Strona główna  |   Regulamin forum  |   FAQ  |   Logowanie  |   Rejestracja  |

» Firma

Firmini.pl

» Jak wybrać biuro rachunkowe
~dozz
87.206.37.*
11:47 20-05-2010  

Ja przy wyborze biura rachunkowego kierowałem się przede wszystkim opiniami ludzi, głównie znajomych, a także przeglądałem fora podatkowe. Trochę to trwało i w końcu zdecydowałem się na usługi biura ckd hetman z warszawy. Było to rok temu i z perspektywy czasu nie żałuję tej decyzji. Podoba mi się sposób w jaki działają, bo zawsze są pod telefonem i w razie wątpliwości mogę do nich przedzwonić. Poza tym mają dobre ceny, więc ogólnie jestem bardzo zadwolony.

~paulin
77.113.106.*
10:34 23-05-2010  

Fakt, pod względem cen usług CKD Hetman z W-wy na pewno jest konkurencyjne. Jeśli chodzi o jakość to także nie mogę mieć zastrzeżeń. Firma Hetman nie prowadzi księgowości mojej firmy, ale niedawno zleciłem im przygotowanie wniosku o dotację z funduszu unijnego. Kosztowało to sporo mniej niż w innych firmach zajmujących się tego typu sprawami, a sam wniosek przygotowali co najmniej poprawnie bo został on bez przeszkód zaakceptowany. Kasę z UE dostałem i wykorzystałem na zakup nowych samochodów do firmy.

~justthe1
79.184.124.*
17:15 21-07-2010  

ja polecam biuro rachunkowe MBW TAX&AUDIT Sp.zo.o

jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

•  

Nasi użytkownicy

Dołączyli do nas Najaktywniejsi

Serwisy Wieszjak.pl

Copyright © 2010 Infornext.pl