|   Strona główna  |   Regulamin forum  |   FAQ  |   Logowanie  |   Rejestracja  |

» Jak założyć firmę

Firmini.pl

» jakie są roczne koszty prowadzenia strony internetowej
~erwin
192.168.32.*
11:56 20-01-2010  

mam na myśli zwykłą stronę internetową o charakterze czysto informacyjnym - bez zamieszczania bogatodanowych informacji
erwin

~Zathara
217.113.228.*
22:39 24-01-2010  

Stworzenie prostej strony internetowej przez jakąś firmę lub osobę prywatną to koszt od 200 do 600 zł. Rejestracja domeny to na dzisiaj dzięki promocjom (np freewolne domeny na home.pl) 0 zł. Następnie po roku co rok trzeba przedłużać ważność domeny (koszt od około 20zł dla tak zwanych regionalnych np. .waw.pl do około 100zł dla .pl na rok). Najtańszy w miarę przyzwoity serwer to około 10-20zł na miesiąc (są tańsze ale o bardzo kiepskich możliwościach). Są na szczęście jeszcze darmowe serwery, które wielokrotnie są sporo lepsze od tych najtańszych płatnych. Osobiście polecam 000webhost.com, bez reklam, bez limitu transferu, całkiem szybki, obsługa dba o użytkowników. No i często dochodzi pozycjonowanie, czyli sprawienie aby nasza strona pojawiała się na pierwszych stronach wyszukiwania w google i innych wyszukiwarkach. Koszty takiej usługi to zazwyczaj od kilkuset do kilkutysięcy złotych. Ale na szczęście nie jest to konieczne, a we własnym zakresie samemu można całkiem skutecznie wypozycjonować stronę, kosztuje to tylko czas i chęć do nauki. Jeśli jest pan zainteresowany mogę wykonać panu stronę i pomóc przy prowadzeniu za drobne wynagrodzenie. Przykład strony którą wykonałem www.biurorachunkowe-asiwik.net.pl. Kontakt e-mail ze mną piotrekbaj[]wp.pl zamiast [] wstaw @

~myszkamiki
83.25.151.*
15:57 23-04-2010  

Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl

jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

•  

Nasi użytkownicy

Dołączyli do nas Najaktywniejsi

Serwisy Wieszjak.pl

Copyright © 2010 Infornext.pl