|   Strona główna  |   Regulamin forum  |   FAQ  |   Logowanie  |   Rejestracja  |

» Finanse

Firmini.pl

» Jak prawidłowo wypełnić wniosek o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej dla bezrobotnych?
NaTaS
14:13 08-01-2010  

Witam, właśnie ubiegam się o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej dla bezrobotnych.
W szczególności zwracam się do osób, które mają to już za sobą i otrzymały w/w dotację.
Sugerując się wnioskiem z 2009 r. widzę że nie pójdzie mi z tym tak łatwo. Mam kilka pytań i jeśli ktoś może pomóc będę bardzo wdzięczny.

1. Na co w szczególności zwrócić uwagę wypełniając ten wniosek tak żeby był rozpatrzony pozytywnie?
2. Na jakiej wysokości powinny się kształtować zyski w punkcie o "Przewidywane efekty ekonomiczne prowadzenia działalności gospodarczej(w ujęciu miesięcznym i rocznym)" - czy podawać wersję trochę lepszą niż zakładamy czy wpisać niskie zyski ( min 1 tyś. miesięcznie ) ?

To są moje pierwsze pytania, napewno na tym się nie skończy i będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i pokierowaniu mnie przez ten trudny dla mnie etap.

Z góry uprzejmie dziękuje
Pozdrawiam

~szymon
83.185.22.*
14:44 24-01-2010  

Witam. mam zamiar starac sie o te same fundusze, gdybys juz sie czegos dowiedzial(a) prosze o przeslanie info. dobu@poczta.onet.pl

~gość
81.219.56.*
14:30 01-02-2010  

witam wiecie coś już może o tych wnioskach

jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

•  

Nasi użytkownicy

Dołączyli do nas Najaktywniejsi

Serwisy Wieszjak.pl

Copyright © 2010 Infornext.pl