|   Strona główna  |   Regulamin forum  |   FAQ  |   Logowanie  |   Rejestracja  |

» Pomysły na biznes

Firmini.pl

» Mobilna myjnia
wróbel
09:10 18-10-2009  

Ciekawe ile jest firm w Polsce oferujących takie usługi. Wiem o jednej, która ma swoje oddziały w wielu regionach. Wydaje mi się, że to jest jeszcze całkiem wolna nisza. Jeśli ktoś szuka pomysłów na biznes to chyba warto jest zbadać ten segment.

Ola 81
09:11 18-10-2009  

Coś czytałam o tej firmie. Podobno teraz szukają franczyzobiorców, bo ich pomysł się sprawdził.

~Maks
212.76.51.*
09:50 18-10-2009  

Chętnie bym skorzystał z takiej usługi, bo zwykle jak mam umyć samochód, to zawsze czekam z godzinę zanim się zwolni miejsce, bo wolę ręczne myjnie. A taką mam jedną na osiedlu.

~gosc forum
83.168.89.*
20:28 22-10-2009  

nalezy zwrocic uwage na czynnik srodowiskowy (ustawa o ochronie srodowiska) bo jak wiadomo samochodow nie myje sie powietrzem a przy uzyciu chemicznych srodkow nieorganicznego pochodzenia. za nieuzglednienie tego mozna odpowiadac za zanieczyszczanie srodowiska - za to sa dosc dotkliwe represje.

Ola 81
10:07 28-10-2009  

Zgadza się, bo ta metoda polega na tym, że mycie samochodu odbywa się bez wody, a za pomocą środków chemicznych. Tylko przecież w życiu codziennym cały czas używamy te środki. Sprząta się biurowce, dworce, hale handlowe. Na pewno są jakieś środki, użycie których jest dopuszczalne.
A po za tym tu nie chodzi o zjawisko na dużą skalę.

jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

•  

Nasi użytkownicy

Dołączyli do nas Najaktywniejsi

Serwisy Wieszjak.pl

Copyright © 2010 Infornext.pl