|   Strona główna  |   Regulamin forum  |   FAQ  |   Logowanie  |   Rejestracja  |

» Jak prowadzić firmę

"jak znaleźć dobre biuro rachunkowe" - dodaj swoją wypowiedź

Chcesz udzielić odpowiedzi? Zaloguj się lub wypowiedz jako gość *
Autor postu:
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać ulubione dyskusje
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP

5 ostatnich wypowiedzi (w odwrotnej kolejności)

1 16:07 21.07.2010 ~justthe1
Z czystym sumieniem mogę polecić biuro rachunkowe MBW TAX & AUDIT Sp.zo.o
2 14:07 01.07.2010 kluiwert1
Witam.Dobrego księgowego znajdziecie w Bielsku-Białej, są to najlepsi fachowcy w swoim fachu.Polecam [url=http://www.kancelaria-consultant.pl]Biuro Księgowe Śląskie[/url]

.
3 20:06 28.06.2010 ~Ala
Ja polecam www.taxes-group.pl najlepsi od cięzkich spraw znają świetnie przepisy, doktoranci prawa podatkowego, prowadzą księgi tak że nikt się nie doczepi. Do tego niezmiernie mili.
4 13:06 25.06.2010 ~Madź
Jestem z Rzeszowa i naprawdę polecam biuro rachunkowe pani Danuty Dąbrowskiej-Świder. Już od wielu lat korzystam z usług księgowych tego biura i nie przepłacam. Podaję linka: http://www.biuro-rachunkowe.rzeszow.pl/?p=main. Naprawdę warto.
5 13:06 02.06.2010 ~budowlaniec
Jestem z Krakowa-polecam biuro N-Plus,prowadzą moją księgowość od 2 lat, jak to moja księgowa mówi jestem niezdyscyplinowanym klientem ale współpraca układa nam się bardzo dobrze, świetny kontakt,porady, przypominacze na maila o terminach, kwotach podatku do zapłaty itd, jesteśmy też po kontroli z US która dla mnie przebiegła gładko. I Vat zwrócli :)) Cały temat biuro wzięło na siebie.

jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

•  

Nasi użytkownicy

Dołączyli do nas Najaktywniejsi

Serwisy Wieszjak.pl

Copyright © 2010 Infornext.pl